Taxi Almelo 0546-455.755
Touringcar Almelo 0546455755

Touringcar Almelo 0546455755Verhuur van luxe touringcars met chauffeur
Met 3 voertuigen is Touringcar Almelo een van de grootste en meest prominente touringcarbedrijven in Nederland. Vanaf onze unieke locatie in Almelo, naast de rijkswegen A1, n36 en n35, zijn het centrum van Almelo en de luchthaven Twente, evenals RAI Amsterdam, Passenger Terminal Amsterdam, verschillende Business Parks en vele toeristische attracties, binnen korte tijd bereikbaar.


Veilig personenvervoer voor iedereen
Onze vaste klantenkring bestaat uit lokal e en internationale bedrijven, instellingen, verenigingen, universiteiten en scholen. Daarnaast werkt Oost Nederland Tours samen met de grootste wereldwijde reisorganisaties. 


Zakelijke reizen
Wij verzorgen het zakelijke vervoer voor diverse ondernemingen en overheidsinstellingen. Daarbij bieden wij een breed dienstenpakket aan waarbij alle aspecten van personenvervoer op korte termijn kunnen worden georganiseerd en uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan een vergadering, bedrijfsbezoek, fieldtrip of teambuilding. In overeenstemming met de Europese regelgeving kan uw reis per touringcar tussen 15 minuten en 15 uur naar elke bestemming in Nederland of het vasteland van Europa worden aangeboden.


Vrijetijds- en dagreizen
Oost Nederland biedt reizen aan voor groepen met bestemmingen in binnen- en buitenland. Of het nu gaat om een dagtocht, stedentrip, kerstreis, evenement, concertbezoek, of musical; de mogelijkheden zijn oneindig. Het team van Oost Nederland is u graag behulpzaam bij de organisatie van uw reis. Waarheen u wilt en hoe u maar wilt. Inclusief bijvoorbeeld het regelen van een excursie, een lunch, een diner of hotelovernachting. Naar aanleiding van uw wensen kunnen wij op maat een programma voor u samen stellen.
Schoolreizen (basis onderwijs & voortgezet onderwijs)
Met de klas naar een museum, speeltuin, schaatsbaan, zwembad of naar een attractiepark? Niet alleen het vervoer maar ook het regelen van de entreekaarten behoort tot onze mogelijkheden. Daarnaast vervoeren wij al jarenlang leerlingen naar de schoolkampen en ook voor meerdaagse (buitenlandse) reizen bent u bij ons aan het juiste adres.
Onze vakbekwame chauffeurs zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Laat ons zorgen voor een onvergetelijke belevenis. Op maat gemaakt, flexibel en betaalbaar. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.


Offerte aanvragenHet wagenpark
De unieke en moderne vloot bestaat uit verschillende milieuvriendelijke en hoogwaardige touringcars van de Duitse topmerken Neoplan, Setra, Mercedes-Benz en MAN. De voertuigen zijn luxueus ingericht en voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning, koelkast, toilet en een grote bagageruimte. Ook flatscreenmonitors, dvd, cd, mp3 en een hdmi-aansluiting, 220 Volt stroompunten en twee microfoons behoren tot de mogelijkheden in de touringcars. Op verzoek is 4G wifi beschikbaar in Nederland en geheel Europa voor alle passagiers.
De touringcars voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn uitgerust met ESP, ABS, ASR en Lane Guard System, Emergency Brake Assist en Adaptive Cruise Control.
Meering Touringcars Amsterdam kiest voor een effectieve selectie voertuigen met oneindige combinatiemogelijkheden.

 U kunt uit vijf soorten voertuigen kiezen:

  •  Compacte voertuigen: 18 zitplaatsen
  •  Middelgrote voertuigen: 32 zitplaatsen
  •  Standaard voertuigen: 50 zitplaatsen
  •  Grote voertuigen: 60 zitplaatsen
  •  Extra grote voertuigen: 86 zitplaatsen.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info