Taxi Almelo 0546-455.755
Bel Taxi Almelo 0546455755

Over Ons Taxi Almelo 0546455755


Almelo Taxi Service  is ontstaan zoals vele bedrijven, namelijk met de gedachte dat wij een betere dienstverlening konden aanbieden in vergelijking met de andere taxibedrijven in Almelo.
Betere tarieven, betere service, kortom een taxi service waar mensen op kunnen rekenen en waarbij men kan terugkijken op een taxirit zoals deze bedoeld is: Snel, veilig, comfortabel en een service waar men met plezier aan terugdenkt.
Dit concept is enthousiast ontvangen, want naast een grote trouwe klantenkring die zeer regelmatig gebruik maakt van onze dienstverlening bestaat Almelo Taxi Service  ondertussen al meer dan 20 jaar en is het bedrijf gegroeid naar ongeveer 6 medewerkers die zich dagelijks inzetten voor onze klanten.
Bovendien is men zo tevreden over onze dienstverlening dat meerdere taxibedrijven zich voordoen als Almelo Taxi Service  in de hoop een graantje van ons succes mee te kunnen pikken. Op een vreemde manier een groot compliment, maar heel vervelend voor zowel u als ook voor ons.
DUS LET OP!!! Wij zijn de enige Almelo Taxi Service . Er is ook geen tweede website!
Wij bieden alles, plus net dat beetje extra
Zo kunt u bij ons terecht voor elk soort taxivervoer, hetzij voor een privé taxi, groepsvervoer, zakelijk vervoer,  en ook airport service naar alle luchthavens.
Onze taxichauffeurs beschikken allemaal over jarenlange ervaring en naast dat ze Almelo en de omliggende plaatsen als hun eigen broekzak kennen, beschikken zij ook over alle benodigde vergunningen,.
Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met representatieve en nette wagens en taxibusjes, zodat, ongeacht uw wensen, wij altijd comfortabel vervoer kunnen garanderen.
Waar wij echter vooral om bekend staan is onze service.
Bij ons is de klant nog wel koning
Ons motto? Groot worden door klein te blijven. Zo staat zelfs de eigenaar, Dhr. A. de Vries  nog dagelijks klanten te woord om hen de best mogelijke service te bieden.
Service is ook waar Almelo Taxi Service  haar bekendheid mee heeft vergaard. Net dat stapje extra zetten om u als klant de beste service te kunnen verlenen.
Of het nu gaat een telefoontje van de chauffeur om te laten weten waar hij staat of hulp met uw bagage, u kunt er zeker van zijn dat onze chauffeurs niet alleen professioneel zijn, maar ook vriendelijk en behulpzaam.
Mogen wij u ook als klant verwelkomen?

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info